Kunststof Kozijnen

Beschikbare kleuren

Klik op de kleurenstaal voor een vergroting

im1De moderne kunststof kozijnen die wij leveren zijn er in diverse uitvoeringen met voor elke gevel een passend design.

• Standaard geleverd met HR++ Isolatieglas.
• Optimale isolatie door 5 kamer profiel.
• Deuren met extra staalversterking voor stabiliteit en veiligheid.
• Voldoen aan eisen politiekeurmerk Veilig Wonen.
• Leverbaar in RAL kleuren.
• Tot 15 jaar garantie.

Lamping levert en monteert lunststof kozijnen en schuifpuien in diverse uitvoeringen en in zeer veel RAL kleurstellingen. De kleurlaag wordt d.m.v. een hoogwaardige coating aangebracht. Er zijn dus geen beperkingen voor wat betreft de kleur, er is altijd wel een (kleur)smaak voor iedereen mogelijk.

Tevens zijn er 32 kleuren folie met houtnerfstructuur beschikbaar die uw kunststof kozijn of schuifpui het uiterlijk meegeven van hout, maar uiteraard met de bekende voordelen van kunststof.

En natuurlijk zijn de kozijnen voorzien van degelijk hang- en sluitwerk wat voldoet aan de hedendaagse eisen. De kozijnen zijn voorzien van HR++ isolatieglas. Ook voor kunststof kozijen geldt:

kwaliteit voor een concurrerende prijs !

Veiligheid
Met degelijke sloten, handgrepen en deurkrukken en door de staal versterkte kozijnen, voldoen zij aan de eisen van het politie-keurmerk Veilig Wonen.

Isolerend glas
De standaard geleverde HR++ isolatie beglazing, geeft u jarenlang comfort en, niet onbelangrijk, een besparing op de stookkosten.

Onderhoud
Met een minimum aan onderhoud, bij het reinigen van de ramen de kozijnen ook meenemen.

Blijvend mooie kozijnen
Nooit meer schilderen en toch als nieuw eruit blijven zien.

Kleuren
Leverbaar in 33 kleuren en/of hout structuren. Combinaties van kleuren met, kozijn-raam, zijn ook mogelijk.

Offerte
Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. U kunt dat via e-mail of telefonisch doen, waarna een afspraak kan worden gemaakt. Ook kunt u het online offerteformulier invullen, wij zullen dan spoedig contact met u opnemen omtrent een richtprijs of om een afspraak te maken om de beoogde renovatie-locatie te bekijken.
web statistics