Velux Raamdecoraties

De Velux raamdecoratie, de Velux verduisterende rolgordijnen en Velux insectenhorren zijn speciaal gemaakt voor velux dakramen. Deze blinken dan ook uit qua pasvorm en degelijkheid. Met een grote keuze in uitvoering en kleuren is er voor iedereen een passend rolgordijn te vinden. Lamping levert deze Velux raamdecoratie met korting en bij montage van een dakraam worden gordijnen, buitenzonwering en insectenhorren gratis gemonteerd. Ook voor levering met montage van Velux rolluiken kunt u bij Lamping terecht.

Een offerte voor raamdecoratie en/of Velux rolluiken vraagt u het best aan via ons offerte formulier.

im-deco1Velux buitenzonwering

Een dakraam wordt over het algemeen geplaatst om meer licht te krijgen, meer licht kan soms ook teveel licht worden. Velux heeft daarom een buitenzonwering ontwikkeld die het zonlicht stopt voordat het het glas van het dakraam kan bereiken. Een buitenzonwering zorgt daardoor voor een warmtereductie van maar liefst 83%.

De zonwering is eenvoudig en op verschillende manieren zowel handmatig als elektrisch te bedienen.

im-deco2Velux verduisteringsgordijn of rolgordijn

Voor komplete verduistering heeft velux het verduisterend rolgordijn. Verduisterende rolgordijnen zijn in gesloten toestand 99% lichtdicht en dus uitermate geschikt voor slaapkamers. Leverbaar is diverse designs is er voor iedereen een passend rolgordijn te vinden.

De speciale thermocoating aan de achterzijde is sterk reflecterend en houdt voor een deel ongewenste warmte buiten.

im-deco3Velux insectenhor

Ventilatie is een van de goede eigenschappen van een Velux dakraam. In de zomer zorgt zo’n geopend dakraam echter niet alleen voor een gezond slaapklimaat, maar geeft het ook toegang voor muggen. De oplossing is simpel en effectief: het Velux insectenhor. Een handig rolhor die op de afwerking wordt bevestigt.

Het Velux insectenhor voorkomt dat insecten uw welverdiende nachtrust verstoren.

Velux rolluik met gratis montage

Een Velux rolluik biedt u isolerende eigenschappen die zowel in zomer als winter het comfort in de ruimte verhogen. De kou wordt buiten gehouden de ruimte wordt verduistert en in de zomer wordt het zonlicht en warmte tegengehouden. De Velux rolluiken zijn leverbaar met handmatige en elektrische bediening. Lamping levert de Velux rolluiken met gratis montage. Informeer naar de prijzen door uw gegevens in te vullen op het offerte formulier
web statistics