Velux dakraam van Lamping de dakraam specialist

 

Velux dakraam

De Specialist voor uw Velux Dakraam

Door de jaren heen hebben de monteurs van Lamping de nodige trainingen gevolgd om de Velux dakramen vakkundig bij u te kunnen monteren en om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen bij Velux. Adviezen over het type, de uitvoering en het formaat Velux dakraam dat in uw situatie het gunstigst is, geven wij daarom graag. Een in de situatie passend dakraam dat op de juiste manier gemonteerd is, geeft u jarenlang comfort.

Mogelijkheden voor Velux dakramen

Een Houten of kunststof Velux dakraam die kan tuimelen of die je traploos kan uitzetten? Wilt u een groot Velux dakraam of liever twee of meerdere kleine dakramen? En wilt u de Velux dakramen los van elkaar of gekoppeld in uw dak geplaatst hebben? Door de enorme keus en oneindige mogelijkheid van het koppelen van Velux dakvensters is er voor elke situatie iets moois te bedenken. Maar het begint allemaal met een Velux dakraam dat u plaatst om meer licht te creëren en zo van een donkere ruimte een ruime lichte ruimte te maken.

Lamping dakvensters helpt u daar graag bij. Het advies en de offertes zijn geheel vrijblijvend en verplichten u tot niets. Om u een indicatie te geven, kunt u de Velux dakraam prijzen bekijken voor prijzen inclusief afwerking en montage dakraam.

De nieuwe generatie Velux dakramen

  • Het nieuwe Velux dakraam heeft een betere isolatie waarde dan de voorgaande
  • Het nieuwe Velux dakraam heeft een groter glasoppervlak waardoor er meer daglicht kan binnentreden
  • Het nieuwe Velux dakraam heeft een modern en licht design met verbeterde ventilatie en bediening
  • Het nieuwe Velux dakraam heeft bijpassende raamdecoratie waarmee het binnenvallende licht kan worden gereguleerd of zelfs compleet verduisterd.

De verbeteringen van de nieuwe generatie Velux dakramen betekend ook een grote stap vooruit als uw huidige Velux dakraam aan vervanging  toe is.

 

Meest verkochte Velux dakraamTevens levert Lamping ook de decoratie voor uw dakramen zoals verduisterende rolgordijnen, insectenhorren, jaloezieën en rolluiken en een lijn van zeer voordelige dakramen. De dakramen uit deze “budget lijn” zijn een eenvoudiger sluitwerk maar zijn wel uitgevoerd mer HR++ isolatieglas, degelijke gootstukken en leverbaar in de verduurzaamde houten uitvoering of in kunststof.

Vraag een offerte aan of informeer welke mogelijkheden er voor uw situatie zijn. Op de offerte dakramen pagina kunt u uw gegevens en vragen invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Wel of geen bouwvergunning ?

Het Ministerie van VROM heeft een document opgesteld met betrekking tot het plaatsen van dakramen. Wij krijgen vaak de vraag gesteld of men wel of geen vergunning dient aan te vragen voor het plaatsen van een (Velux) dakraam, in onderstaand document treft u de antwoorden aan die u mogelijk zoekt. Document bekijken? Klik hier >

Velux dakraam