Velux kunststof uitzettuimelvenster

im-GPUHet Velux kunststof uitzettuimelvenster, type GPU:

• heeft een houten kern die voorzien is van een naadloze, vochtbestendige witte afwerking
• is onderhoudsvrij
• is eenvoudig schoon te houden
• is (naast gebruik in woon-, slaap-, bad- of werkkamer) bij uitstek geschikt voor vochtige en steriele ruimten

Velux uitzettuimelvensters scharnieren zowel aan de bovenzijde als in het midden (reinigingsstand). Doordat het dakvenster aan de bovenzijde scharniert, heeft u een vrij uitzicht naar buiten toe.

Naast de vensterbrede ventilatieklep (die tevens dienst doet als bedieningsgreep om het uitzettuimelvenster om zijn as te laten roteren tbv het reinigen van de buitenruit) beschikt een uitzettuimelvenster ook over een bedieningsgreep aan de onderzijde. Hierdoor kan dit uitzettuimelvenster eenvoudig geopend worden, zelfs als het hoger in het dak geïnstalleerd wordt.

Beschikbare modellen en afmetingen (weergegeven in B x H) en prijzen

De dakraam prijzen zoals hieronder vermeld zijn een indicatie voor de levering met montage en afwerking van Velux dakramen in een pannendak. Afhankelijk van het type dak, de mate van isolatie en de constructie kan er een meerprijs gelden. Voor informatie hierover of voor een offerte voor dakramen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De afwerking van het dakraam wordt standaard met multiplex van exterieur kwaliteit uitgevoerd, u kunt uw dakramen ook laten afwerken met de speciale binnenafwerking van Velux, informeer naar de mogelijkheden.

Velux TypeMK06MK08PK06PK08Sk06Sk08
Formaat78x11878x14094x11894x140114x118114x140
Prijs€875€935€1010€1040€1025€1.090